Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 30 g di uvetta sultanina
- 50 g di Rum
- 50 g di biscotti secchi a pezzi
- 100 g di nocciole tostate
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di gherigli di noci
- 100 g di fichi secchi in quarti
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 90 g di miele di acacia
- 20 g di pinoli sgusciati
Terminare la preparazione
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1552.5 kJ / 370.8 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 22.9 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 2.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panettone
6 godz. 30 min
Pane alla birra
4h 55min
Mostarda di mele
1 Std.
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1 Std.
Fritole veneziane
2h 40min
Makroudh
2h
Panettone integrale con mirtilli
13 Std. 10 Min
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Treccine al kefir
7 godz. 30 min
Pinza
50min
Biscottini alle mandorle
35 Min
Crostata al cioccolato bianco
1h 10min