Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di farina tipo 00
Ripieno
- 30 g di uvetta sultanina
- 50 g di Rum
- 50 g di biscotti secchi a pezzi
- 100 g di nocciole tostate
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di fichi secchi in quarti
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di gherigli di noci
- 90 g di miele di acacia
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 20 g di pinoli sgusciati
Terminare la preparazione
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1552.5 kJ / 370.8 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 22.9 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 2.7 mg
Alternativní recepty
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3 Std. 30 Min
Panettone con fichi e noci
7 godz. 30 min
Crostata di zucca all'amaretto
3 godz. 45 min
Crostatine di riso con cuore di mela
1 Std. 20 Min
Minnuzze di Sant'Agata
7 godz. 30 min
Torta alle nocciole con caramello salato e pere di Damiano Carrara
4u. 35min
Baci di dama calabresi
1 Std.
Raffioli napoletani
45 min
Ghirlanda di panettone
6u.
Gnocchetti di granturco
1 Std. 5 Min
Mostaccioli siciliani
1 Std.
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h