Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- sale, a piacere
- 160 g di vino rosso
- 100 g di farina di mais
- 150 g di farina tipo 00
- 500 g di olio di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1364 kJ / 326 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Coppia ferrarese
1小时
Panini rosette
23h 20min
Pane multicereali
17 godz. 30 min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2 godz. 15 min
Pane al rosmarino
10h 55min
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Baguette
4h
Yogurt fresco
11 Std. 10 Min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4h 50 min.
Pane barese
6h 15 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min