Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 120 g de poireau, en morceaux
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour servir
- 600 g de légumes mixtes (pommes de terre, carottes, courgettes, céleri-branche, tomates, blettes, haricots secs, citrouille par ex.), en petits morceaux
- 1000 g d'eau
-
2
cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
nebo 2 c. à café bombées de fond de légumes - 1 c. à café de sel (volitelně)
- 120 g de pâtes sèches, type ditalini, ou autres pâtes sèches
- 6 feuilles de basilic frais, ciselées (volitelně)
- 6 - 18 c. à café de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1202 kJ / 287 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto au basilic
10 min
Soupe mystère
45 min
Potage façon minestrone
50min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Baguette
3 godz. 45 min
Chilli con carne
40 Min
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 min
Tofu en ragoût
30 min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50min
Soupe à l'oignon rouge et boulettes de viande
40 Min
Crème de champignons
20 min
Soupe de pois chiches aux épinards
40 Min