
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g płatków owsianych
- 35 g ziaren żyta
- 35 g mąki żytniej żurkowej (typ 720)
- 500 g wody
- 1 ząbek czosnku przekrojony wzdłuż na pół
- 1 liść laurowy, suszony
- 2 ziarna ziela angielskiego
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 369 kcal / 1544.9 kJ
- Protein
- 8.8 g
- Tuk
- 4.2 g
- Sacharidy
- 82 g
- Vláknina
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Sodík
- 235 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chleb pszenny na zakwasie
12hod.
Chleb pszenno-jęczmienny na zakwasie żytnim
18hod. 45min
Chleb żytni na zakwasie
17hod. 25min
Żytni zakwas chlebowy
96hod.
Jabłkowy chleb pszenno-żytni na zakwasie
17hod. 25min
Chleb „bliźniak” na zakwasie (z naczynia kamionkowego)
16hod. 30min
Chleb pszenno-żytni z kminkiem na zakwasie pieczony na liściu kapusty
18hod. 20min
Chleb żytni na zakwasie z siemieniem lnianym
16hod.
Chleb żytni pełnoziarnisty na zakwasie
16hod.
Chleb pszenno-żytni na zakwasie
18hod. 20min
Chleb na maślance i zakwasie
18hod.
Chleb pszenno-żytni na zakwasie z pięcioma ziarnami
18hod. 45min