Batoniki migdałowo-kawowe z czekoladą

Batoniki migdałowo-kawowe z czekoladą

3.8 8 rating
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 50min.
10 sztuk

Suroviny

  • 100 g cantuccini przełamanych na pół
  • 600 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 150 g cukru
  • 20 g wody
  • 400 g migdałów, blanszowanych (patrz wskazówka)
  • 30 g oleju
  • 15 g kawy, mielonej

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 sztukę

Sodík 77.9 mg
Protein 15.1 g
Kalorie 2891.8 kJ / 690.7 kcal
Tuk 44.9 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 14.9 g
Sacharidy 62.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...