Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g de lait
- 100 g de beurre, coupé en petits dés
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 550 g de farine de blé, et 30 g pour le plan de travail
- 80 g de sucre en poudre
- 1 c. à café rase de sel
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- 150 g de caramel liquide, maison (voir recette en "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1499 kJ / 357 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Pain de mie
3 Std. 20 Min
La brioche familiale
5h
Baguette viennoise au chocolat
2 Std. 45 Min
Pain au lait à la crème vanillée
40min
Brioche au chocolat
5h 15min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Gâteau battu
3 Std.
Brioches à la confiture de prunes
2 Std. 20 Min
Brioche parisienne
24h
Le pain bénit
2h 30min
Brioche légère au fromage blanc
4 godz.