Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g)
La crème citron
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 135 g de jus de citron
- 35 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 60 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 15 g de fécule de maïs
- 40 g de beurre doux
Le glaçage caramel et pignons de pin
- 100 g de pignons de pin
- 15 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 875 kJ / 209 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 12.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3h 30min
Délice d'été pêche-abricot
4h
Macarons saveur mojito
26h 30min
Choux amarena
1sa 25 dk
Gâteau aux framboises et pêches
5h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Choux façon tiramisu
1 godz. 50 min
Dacquoise
40min
Macarons au café
24h
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 Std. 20 Min
Choux vanille-framboise
2h 30min
Macarons coco-chocolat blanc
5 godz. 5 min