Tarallucci alla confettura di uva

Tarallucci alla confettura di uva

4.6 8 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 2hod.
30 pezzi

Suroviny

Pasta al vino
  • ½ limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
  • 30 g zucchero
  • 90 g di vino bianco
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 100 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di lievito in polvere per dolci
Ripieno
  • 1 arancia preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
  • 50 g di mandorle pelate e tostate
  • 40 g cioccolato fondente a pezzi
  • 170 g di confettura di uva
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
Terminare la preparazione
  • farina tipo 00 q.b.
  • zucchero q.b.

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 1.7 g
Kalorie 435 kJ / 104 kcal
Tuk 4.7 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 13.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...