Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta al vino
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di zucchero
- 90 g di vino bianco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di mandorle pelate e tostate
- 40 g di cioccolato fondente a pezzi
- 170 g di confettura di uva
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- zucchero q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 435 kJ / 104 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Cantucci
1h 50min
Panone di Natale
2 Std. 30 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Ciambella all'acqua
1h
Parrozzo
1h 10min
Taralli pugliesi
1h 15min
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Cantucci bicolore
2 Std.
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Ciambelline al vino rosso
1h
Cantuccini di Prato
1h