Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g d'eau
- 300 g de tomates mûres (2 tomates moyennes)
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 gousses d'ail pelées et fendues en deux
- 150 g d'oignon (1 moyen), pelé et coupé en quatre
- 300 g de mogettes sèches, mises à tremper une nuit et égouttées
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 859 kJ / 205 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20min
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1h
Petits pois à la française
45min
Rougail aux chipolatas
50min
Gâteau de semoule
2 godz. 45 min
Joues de porc au cidre
1h 45min
Cocos de Paimpol au chorizo, crèmes brûlées à la carotte
2h
Poule au pot béarnaise
2h 15 min.
Purée de haricots blancs
12sa 30 dk
Saucisses aux cocos de Paimpol
1h 20min
Caillebottes vendéennes
12h 45min
Œufs au lait
50min