Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 630 g Rotwein
- 150 g Zucker
- 40 g Johannisbeer-Gelee
- 100 g Schwarzer Johannisbeersaft
- ½ Zimtstange
- 2 Gewürznelken
- 700 g Birnen, geschält, je nach Größe und Vorliebe halbiert, geviertelt oder geachtelt
- 1 EL Speisestärke (ca. 20 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1119 kJ / 267 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Mohn-Marzipan-Creme
3h
Sherry-Zimt-Pflaumen
1h 20 min
Rhabarber-Parfait
8h 50min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5h 30min
Birnen-Walnuss-Terrine
5h 20min
Limoncello-Creme
5h
Thunfischpâté
4h 20min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Kürbiskernparfait
5 Std. 45 Min
Rotweinbirnen
3h 20min