Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blinis
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo, tuorlo e albumi separati
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di erbe aromatiche miste secche
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 2 foglie di basilico fresche, lavate
- 3 fili di erba cipollina fresca spezzettati
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di caprino fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 120 g di prosciutto crudo a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 414 kJ / 99 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Crocchette di tonno
10h
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Kroketi de atun
1h
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 10 min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1h 30min
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50 Min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25min
Bicchierini capresi
30min
Blinis al curry con gamberi
1h
Crostini di pane alle castagne e noci con lardo e miele
5h 20min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 Min
Crema spalmabile alla mortadella
15min