Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blinis
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo, tuorlo e albumi separati
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di erbe aromatiche miste secche
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 2 foglie di basilico fresche, lavate
- 3 fili di erba cipollina fresca spezzettati
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di caprino fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 120 g di prosciutto crudo a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 414 kJ / 99 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45 Min
Blinis alla senape con bacon e cavolo
1 Std.
Blinis con salmone
1 Std.
Quenelle salate di carote e mandorle
1h 30 min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40 Min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 godz.
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10 godz.
Blinis alla curcuma con pesce spada
1 Std.
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 Std. 30 Min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Mini fior di cheesecake
2 godz. 15 min
Crackers di Parmigiano Reggiano e paprica
20 Min