Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Yogurt
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Coulis di frutti di bosco
- 200 g di frutti di bosco, misti, freschi
- 80 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 635.9 kJ / 152 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 24.6 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 51.5 mg
Alternativní recepty
Crema ai frutti rossi (TM6)
20 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Patate Sottovuoto
2h
Barbabietole sottovuoto
3h 30min
Yogurt
12 godz.
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Yogurt alla stracciatella
14h 20min
Yogurt
12 godz.
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Yogurt con latte condensato
12h 10min