Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Yogurt
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Coulis di frutti di bosco
- 200 g di frutti di bosco, misti, freschi
- 80 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 635.9 kJ / 152 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 24.6 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 51.5 mg
Alternativní recepty
Pere sottovuoto alla cannella
2sa 5 dk
Medaglioni di vitello sottovuoto
2 Std.
Yogurt alla stracciatella
14 Std. 20 Min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Barbabietole sottovuoto
3 Std. 30 Min
Yogurt
12 Std.
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20 min