
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Yogurt
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Coulis di frutti di bosco
- 200 g di frutti di bosco, misti, freschi
- 80 g di zucchero
- 20 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 152 kcal / 635.9 kJ
- Protein
- 4.6 g
- Tuk
- 4.3 g
- Sacharidy
- 24.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 51.5 mg
Alternativní recepty
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12hod. 15min
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2hod.
Calamari Sottovuoto
50min
Ananas al rum a Cottura Lenta
2hod. 40min
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2hod.
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18hod. 20min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12hod. 15min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1hod. 20min
Salsa al caramello (TM6)
1hod. 30min
Yogurt
12hod.
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3hod. 30min
Crema ai frutti rossi (TM6)
20min