Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Yogurt
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Coulis di frutti di bosco
- 200 g di frutti di bosco, misti, freschi
- 80 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 635.9 kJ / 152 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 24.6 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 51.5 mg
Alternativní recepty
Yogurt alla stracciatella
14h 20 min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Yogurt con latte condensato
12h 10min
Calamari Sottovuoto
50min
Yogurt
12 godz.
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Dolce di mele in vasocottura
1 godz.
Croccante alle mandorle
1 godz. 30 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Crema Bimby ® (TM6)
45 min