Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Kartoffeln, gewürfelt
- 10 g Öl
- ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 Dose Tomaten, geschält (800 g)
- 300 g Wasser
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- 1 Porreestange, in dünnen Ringen
- 1 Cabanossi, in Scheiben (ca. 150 g)
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1121 kJ / 267 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 7.5 g
Alternativní recepty
Bohnensuppe mit Nudeln
40 min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 min
Pannonische Bohnensuppe
50 min
Graupensuppe
1h
Letscho mit Kartoffeln und Kabanossi
55 min
Sauerkrautsuppe
1h
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 min
Sauerkrautsuppe
1h
Gulaschsuppe
1h 15min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 min
Spanischer Bohnentopf
1 godz. 10 min
Krautfleisch
1h 40min