Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Kartoffeln, gewürfelt
- 10 g Öl
- ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 Dose Tomaten, geschält (800 g)
- 300 g Wasser
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- 1 Porreestange, in dünnen Ringen
- 1 Cabanossi, in Scheiben (ca. 150 g)
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1121 kJ / 267 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 7.5 g
Alternativní recepty
Pannonische Bohnensuppe
50 min
Sauerkrautsuppe
1 godz.
Graupensuppe
1 godz.
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 min
Bohnensuppe mit Nudeln
40 min
Sauerkrautsuppe
1 godz.
Mitternachtssuppe
35 Min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 Min
Letscho mit Kartoffeln und Kabanossi
55min
Filet-Sauerkraut-Topf
50 min