
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 TL Kümmel, ganz
- 250 g Zwiebeln halbiert
- 900 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in Stücken (ca. 3-4 cm), siehe Tipp
- 30 g Butter
- 2 ½ EL Paprikapulver, edelsüß
- ½ EL Zucker
- 35 g Tomatenmark
- 100 g trockener Weißwein
- 250 g Wasser
- 1 ½ TL Salz etwas mehr für die Erdäpfel
- 1 TL frisch gemahlener Pfeffer etwas mehr zum Garnieren
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Packung Sauerkraut (500 g)
- 1 TL Maisstärke
- 900 g Erdäpfel in Stücken (3-4 cm)
- 6 EL Sauerrahm zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 467 kcal / 1950 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1hod.
Fisolenfleisch
1hod.
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3hod. 10min
Wurzelfleisch
1hod.
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1hod.
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Letscho mit Kartoffeln und Kabanossi
55min
Hähnchen-Senf-Eintopf
40min
Paprikahendl
1hod.
Serbisches Reisfleisch
2hod. 50min
Fiakergulasch
2hod. 15min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min