Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 600 g Wildgulasch
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 1 EL italienische Kräuter, getrocknet oder frisch
- 2 Lorbeerblätter
- 400 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 30 g Tomatenmark
- 800 g stückige Tomaten (2 Dosen)
- 150 g Rotwein, trocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1413 kJ / 336 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1h
Wildschwein-Ragout
1 godz. 30 min
Geschmortes Kalbsragout
2 godz. 10 min
Hirschragout mit Schokolade
9 godz. 30 min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1h
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2h 30min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1 godz. 30 min
Wildschweingulasch mit Nudeln
2h
Rehragout
1h 15min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1 godz. 30 min