Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Rapsöl
- 70 g magerer Schinkenspeck, gewürfelt (ca. 2 cm)
- 400 g Wildgulasch, z.B. Hirsch oder Wildschwein
- 100 g Möhren, in Scheiben
- 100 g Sellerie, in kleinen Stücken
- 70 g Porree, in Ringen
- 350 g Kartoffeln, gewürfelt
- 50 g Tomatenmark
- 400 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 EL geriebene Zitronenschale
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kümmel
- 1 TL Majoran
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 150 g grüne Paprika, in Streifen
- 150 g rote Paprika, in Streifen
- Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1485 kJ / 354 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Wildschweingulasch mit Nudeln
2 Std.
Gulaschsuppe
1 godz. 15 min
Ungarisches Paprikagulasch
1 godz. 20 min
Paprikagulasch
1 Std. 25 Min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10 min
Wildragout
1 godz. 15 min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1 godz. 30 min
Geschnetzeltes vom Schwein
40 min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min
Lammragout
1 godz.
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 godz.
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 godz. 50 min