Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g Kirschnektar
- 450 g Bananennektar
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 Pck. Zitronensäure (5 g)
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2659 kJ / 627 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 154 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Johannisbeergelee
25 min
Waldfrucht-Gelee
35min
Kirschkonfitüre
25 min
Apfelgelee
5 Std. 30 Min
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
25 min
Brombeer-Vanille-Konfitüre
20 min
Erdbeer-Grapefruit-Gelee
35min
Mandarinen-Gelee
30 min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 min
Sauerkirsch-Schoko-Konfitüre
25 min
Erdbeer-Gelee
1h
Brombeergelee
1h