Zařízení & příslušenství
Kiba-Gelee
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 Schraubgläser
Suroviny
-
Kirschnektar450 g
-
Bananennektar450 g
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
Zitronensäure (5 g)1 Pck.
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Schraubglas
Protein
1 g
Kalorie
2659 kJ /
627 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
154 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Konfitüren
10 recepty/-ů
Německo
Německo
Konfitüren
10 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Mohlo by se vám také líbit...
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35min.
Johannisbeergelee
25min.
Rhabarber Curd
35min.
Erdbeer-Gelee
1hod.
Mandarinen-Gelee
30min.
Kirschkonfitüre
25min.
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25min.
Apfelgelee
5hod. 30min.
Waldfrucht-Gelee
35min.
Apfelgelee aus ganzen Äpfeln
4hod.
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30min.
Birnenkonfitüre
20min.