Kiba-Gelee

Kiba-Gelee

3.9 61 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 Schraubgläser

Suroviny

  • Kirschnektar
    450 g
  • Bananennektar
    450 g
  • Gelierzucker 2:1
    500 g
  • Zitronensäure (5 g)
    1 Pck.
  • neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
    1 TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Schraubglas

Protein 1 g
Kalorie 2659 kJ / 627 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 154 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...