Kiba-Gelee
TM6 TM5

Kiba-Gelee

3.9 ( 60 hodnocení )

Suroviny

  • 450 g Kirschnektar
  • 450 g Bananennektar
  • 500 g Gelierzucker 2:1
  • 1 Pck. Zitronensäure (5 g)
  • 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp

Nutriční hodnoty
na 1 Schraubglas
Kalorie
627 kcal / 2659 kJ
Protein
1 g
Tuk
0 g
Sacharidy
154 g
Vláknina
0 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty