
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g Kirschnektar
- 450 g Bananennektar
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 Pck. Zitronensäure (5 g)
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 627 kcal / 2659 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 154 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Johannisbeergelee
25min
Birnenkonfitüre
20min
Erdbeer-Grapefruit-Gelee
35min
Erdbeer-Gelee
1hod.
Mandarinen-Gelee
30min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30min
Ananas-Bananen-Konfitüre
25min
Kirschkonfitüre
25min
Pina-Colada-Konfitüre
30min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30min
Apfel-Marzipan-Konfitüre
25min
Waldfrucht-Gelee
35min