Kiba-Gelee
TM5 TM6

Kiba-Gelee

3.8 (58 hodnocení)

Suroviny

  • 450 g Kirschnektar
  • 450 g Bananennektar
  • 500 g Gelierzucker 2:1
  • 1 Pck. Zitronensäure (5 g)
  • 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp

Nutriční hodnoty
na 1 Schraubglas
Kalorie
2659 kJ / 627 kcal
Protein
1 g
Sacharidy
154 g
Tuk
0 g
Vláknina
0 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty