Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g Äpfel, säuerlich, Bio, mit Schale und Kernen (z.B. Elstar), in Stücken (3 cm)
- 1 Zitrone, unbehandelt, 2 Streifen (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 1400 g Wasser
- 400 g Zucker
- 1 Pck. Gelfix extra 2:1 (25 g)
-
30
g Calvados
nebo 30 g Orangensaft - 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 90 kJ / 22 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Johannisbeergelee
25 min
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30 min
Kirschkonfitüre
25 min
Apfelgelee aus ganzen Äpfeln
4h
Erdbeer-Grapefruit-Gelee
35 min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2h 30 min
Mirabellen-Konfitüre
20min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 min
Kiba-Gelee
25 min
Erdbeer-Gelee
1h
Zwetschgenmus
1h
Brombeergelee
1h