Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema alla ricotta
- 50 g di zucchero
- 300 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Crema
- 4 tuorli
- 130 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaino di agar agar
- 1 fialetta di aroma al Rum
- 100 g di mirtilli freschi
Coulis ai lamponi
- 125 g di lamponi freschi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 50 g di zucchero di canna
Terminare la preparazione
- mirtilli freschi, a piacere
- pistacchi tritati, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 36.1 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelato al torrone
10 Std. 20 Min
Salsa caramello al caffè
45min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Gelato fiordilatte
10h 30min
Semifreddo albicocche e amaretti
6h 30min
Blanc manger
7h
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15min
Coppe di yogurt greco con coulis alle ciliegie
30 Min
Salsa alle fragole con mousse di crescenza
2 Std.
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5h 45min
Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi
6h 30min
Coulis di fragole
20min