Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema alla ricotta
- 50 g di zucchero
- 300 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Crema
- 4 tuorli
- 130 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaino di agar agar
- 1 fialetta di aroma al Rum
- 100 g di mirtilli freschi
Coulis ai lamponi
- 125 g di lamponi freschi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 50 g di zucchero di canna
Terminare la preparazione
- mirtilli freschi, a piacere
- pistacchi tritati, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 36.1 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna cotta con coulis di albicocche
6 Std. 15 Min
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15 min
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35min
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
6u. 20min
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
6h 30min
Gelato al miele
8 godz. 15 min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1 Std. 10 Min
Vasetti di gelato alla panna cotta con mirtilli
11 Std. 40 Min
Coulis di fragole
20min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Panna cotta agli anacardi con salsa ai lamponi (vegan)
2 Std. 25 Min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min