Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto d'orzo
- 7 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di segale + q.b.
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 10 g di sale
- 15 g di semi di lino
- 15 g di semi di girasole
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pane contadino ai cereali
7 godz.
Focaccine di segale ai semi
3 Std. 30 Min
Pane integrale
3 godz. 15 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40 min
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Pane di kamut e farro
4 godz.
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Pane ai cereali
3h
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min