Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 1150 g di acqua
- 25 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 90 g di farina tipo 00
- 2 uova
Crema di asparagi
- 500 g di acqua + q.b.
- 350 g di asparagi a pezzetti
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 30 g di mandorle tostate non salate
- 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 100 g di stracchino a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 352.8 kJ / 84.3 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 6.1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 80.9 mg
Alternativní recepty
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1h 30 min
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3h
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1u.
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30 min
Mini capresi con gelée al pomodoro
1h 30 min
Bicchierini mimosa salati
2u.
Cestini di pane con asparagi e crema al Parmigiano Reggiano
2u.
Frollini salati al rosmarino
1h 30 min
Crêpes radicchio e Taleggio
2u.
Tartufini salati
3h
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min