Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 1150 g di acqua
- 25 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 90 g di farina tipo 00
- 2 uova
Crema di asparagi
- 500 g di acqua + q.b.
- 350 g di asparagi a pezzetti
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 30 g di mandorle tostate non salate
- 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 100 g di stracchino a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 352.8 kJ / 84.3 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 6.1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 80.9 mg
Alternativní recepty
Patate duchessa
1h
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15min
Tartellette alle cipolle caramellate
1h
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 phút
Sformato di cavolfiore e spinaci
1h
Tortini alla vaniglia e coulis di lamponi (Bimby Friend)
1h
Sformatini di agretti
1h
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1h 30min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20 phút
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min