
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 1150 g di acqua
- 25 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 90 g di farina tipo 00
- 2 uova
Crema di asparagi<br>
- 500 g di acqua + q.b.
- 350 g di asparagi a pezzetti
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 30 g di mandorle tostate non salate
- 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 100 g di stracchino a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 84.3 kcal / 352.8 kJ
- Protein
- 2.8 g
- Tuk
- 6.1 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 80.9 mg
Alternativní recepty
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1hod. 20min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1hod. 30min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2hod.
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5hod.
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20min
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1hod.
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1hod. 15min
Crocchette di zucca e taleggio
1hod. 15min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1hod. 30min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1hod. 30min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1hod. 15min