Bignè con crema di asparagi

Bignè con crema di asparagi

4.1 18 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
25 pezzi

Suroviny

Pasta choux
  • 1150 g di acqua
  • 25 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 90 g di farina tipo 00
  • 2 uova
Crema di asparagi<br>
  • 500 g di acqua + q.b.
  • 350 g di asparagi a pezzetti
  • cubetti di ghiaccio q.b.
  • 30 g di mandorle tostate non salate
  • 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 100 g di stracchino a pezzi

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 80.9 mg
Protein 2.8 g
Kalorie 352.8 kJ / 84.3 kcal
Tuk 6.1 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 4.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...