Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di lonza di maiale a pezzi
- 150 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 50 g di spinaci baby freschi, lavati
- 80 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
-
100
g di salame di maiale cotto, a tocchetti
nebo 100 g di prosciutto crudo a tocchetti - 2 uova
Pasta fresca
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 6 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2117 kJ / 506 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Sacharidy
- 58.5 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Pandolce genovese
1j 30 menit
Pasta sfoglia
3 Std. 40 Min
Pasta sfoglia veloce
2j
Gnocchi di patate
1j 30 menit
Pastella per fritti
1j
Agnolotti al brasato
3sa
Focaccia al formaggio
55 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Pizza bianca alla ligure
1 Std. 45 Min
Pansoti in salsa di noci
2j
Panissa
45 Min