
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di lonza di maiale a pezzi
- 150 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 50 g di spinaci baby freschi lavati
- 80 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
-
100
g di salame di maiale cotto, a tocchetti
nebo 100 g di prosciutto crudo a tocchetti - 2 uova
Pasta fresca
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 6 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 506 kcal / 2117 kJ
- Protein
- 31.2 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 58.5 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Pasta sfoglia veloce
2hod.
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Pastella per fritti
1hod.
Cappon magro
4hod. 30min
Ravioli ai carciofi
1hod. 30min
Focaccia al formaggio
55min
Ravioloni verdi di mare
1hod. 5min
Agnolotti al brasato
3hod.
Crème caramel
3hod. 45min
Focaccia al formaggio di Recco
1hod. 15min
Crème caramel (TM6)
4hod.
Besciamella veloce
15min