Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di farina di semola di grano duro
- 300 g farina tipo 0 + q.b.
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 4 uova
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1309 kJ / 313 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cestini di pasta fillo con lenticchie e zampone
1 godz. 20 min
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1 godz. 20 min
Ravioli tricolore
1h 45min
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Tacos
1 godz.
Burro ai funghi porcini
4 godz.
Bignè integrali
1 godz.
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5h
Spianata sarda
7hod. 45min
Pasta fresca (vegan)
1h 10min
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40min
Pasta fresca senza uova
1h 35min