Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
TM6 TM5

Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles

3.2 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 150 g gluten-free plain white flour (see tip)
  • 840 g water
  • 1 tsp xanthan gum
  • 2 pinches fine sea salt, plus 1 tsp
  • 2 garlic cloves
  • 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 100 g red onions, quartered
  • 275 g tomatoes, halved
  • 150 g boneless lamb leg, diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)
  • 25 g vegetable oil, plus extra for greasing
  • 1 spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)
  • 1 green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)
  • 180 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
  • 20 g tamari (see tip)
  • 15 g Chinese black vinegar (see tip)
    nebo balsamic vinegar

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1374.3 kJ / 328.5 kcal
Protein
13.4 g
Sacharidy
43.3 g
Tuk
13.2 g
Nasycený tuk
3.3 g
Vláknina
7.1 g
Sodík
938.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty