Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g gluten-free plain white flour (see tip)
- 840 g water
- 1 tsp xanthan gum
- 2 pinches fine sea salt, plus 1 tsp
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g red onions, quartered
- 275 g tomatoes, halved
- 150 g boneless lamb leg, diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)
- 25 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)
- 1 green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)
- 180 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 20 g tamari (see tip)
-
15
g Chinese black vinegar (see tip)
nebo balsamic vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1374.3 kJ / 328.5 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 43.3 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 938.1 mg
Alternativní recepty
Chicken Curry with Spinach
1h 5 min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10 min
Brodet (Fish stew)
1h 15 min
Buckwheat Lasagne
1 Std. 40 Min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45 min
Kimchi
51h
All-In-One 'Roast' Beef
1h 30min
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1h 30min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15 min
Gluten-free Butter Biscuits
1h
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Vegetable and Almond Soup
45 min