Moroccan Lamb with Chopped Salad

Moroccan Lamb with Chopped Salad

4.3 15 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 13hod. 15min.
4 portions

Suroviny

Lamb and Marinade
  • vegetable oil
    30 g
  • red onion halved
    40 g
  • garlic clove
    1
  • natural yoghurt
    4 Tbsp
  • ground cumin
    ½ Tbsp
  • ground coriander
    1 tsp
  • dried fennel seeds
    ½ tsp
  • ground cinnamon
    ¼ tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • lamb neck fillets (approx. 150 g each)
    4
Chopped Salad
  • preserved lemon halved, flesh removed
    1
  • olives pitted
    6
  • fresh green chilli halved, deseeded
    1
  • ground cumin
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil
    2 - 3 Tbsp
  • lemon juice
    15 g
  • fresh coriander large stalks removed
    10 g
  • fresh flat-leaf parsley large stalks removed
    10 g
  • celery stalk sliced (3-4 cm)
    1
  • fennel bulb (approx. 250 g), sliced (1 cm)
    1
  • orange peeled, in segments
    1
  • tomato cut in eighths
    1
  • cucumber (approx. 300 g), halved, deseeded, cut in pieces (3-4 cm)
    1
Cooking
  • water for cooking
    1800 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 729 mg
Protein 33 g
Kalorie 2463 kJ / 593 kcal
Tuk 45 g
Nasycený tuk 15 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...