
Kompatibilní verze
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 sprigs fresh mixed herbs e.g. parsley, chives, thyme, coriander, basil
- 2000 g pork shoulder, boneless
- 250 g red peppers (2-3 peppers) sliced (1 cm)
- 3 tsp fine sea salt
- 1 ¼ tsp ground black pepper
- 300 g apple juice
- 2 dried bay leaves
- 2 cloves
- 30 g olive oil
- 2 tsp mustard
- 600 g water
- 500 g carrots sliced (3 cm)
- 80 g onion quartered
- 1 garlic clove
- 10 g fresh chilli deseeded if desired, thinly sliced
- 200 g apples diced (1 cm)
- ¼ tsp ground ginger
- 80 g brown sugar
- 25 g apple balsamic vinegar
- 5 g freshly squeezed lemon juice
- 80 g dried apricots quartered
- 300 g liquid vegetable stock
- 1000 g sweet potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)
- 400 g broccoli florets
-
100
g coconut cream
nebo 100 g coconut milk - 250 g red wine Malaga or Pedro Ximenez
- 2 Tbsp orange juice, freshly squeezed
- 1 tsp cornflour
- 50 g double cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1308.5 kcal / 5474.8 kJ
- Protein
- 65.6 g
- Tuk
- 73.1 g
- Sacharidy
- 91.7 g
- Vláknina
- 13.9 g
- Nasycený tuk
- 26.7 g
- Sodík
- 1603.6 mg
Alternativní recepty
Champagne Grapefruit Sorbet
8hod. 15min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1hod. 40min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1hod. 10min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1hod. 10min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35min
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2hod. 10min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1hod.
Steak au Poivre
20min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Chicken with Peppers and Rice
1hod.