Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 cucchiai di erbe aromatiche miste, fresche, le foglioline lavate e asciugate
- 2 - 3 cucchiaini di sale alle erbe, a seconda dei gusti
- 1 peperone rosso, a pezzi (circa 100 g)
- 400 g di cavolfiore, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di mele
- 2 - 3 cucchiaini di capperi sott'aceto, a seconda dei gusti
- 1 cucchiaino di miele
- 1 scatola di fagioli rossi (peso netto sgocciolato: circa 280 g)
- 1 - 2 pizzichi di pepe, macinato fresco, a seconda dei gusti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1545 kJ / 369 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 167 g
- Vláknina
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 Min
Zuppa di noodles con tofu affumicato, spinaci e champignon
35 Min
Curry di lenticchie
50 Min
Blinis ai ceci e pomodori
30 Min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 Min
Uova strapazzate con spinaci e formaggio di capra
25 Min
Curry indiano di verdure
1 Std. 10 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Zuppa di barbabietole
45 Min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 Min
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15 Min
Insalata di carote
15 Min