Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Riso
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di radice di zenzero fresco,pelato, a fette (2 mm)
- 50 g di ghi, burro chiarificato (v. Consigli)
- 300 g di riso basmati, lavato
- 1 cucchiaino semi di cumino
- 2 cucchiaini di curcuma, secca, in polvere
- ½ cucchiaino di semi di senape neri
- 1 cucchiaino di curry in polvere
Verdure
- 1000 g di acqua
- 150 g di patate, a pasta gialla densa, a cubetti (2 cm)
- 100 g di carote, a fette (1 cm)
- 150 g di piselli surgelati
- 75 g di anacardi
- 50 g di uvetta sultanina
Salsa e finitura
- 100 g di yogurt naturale
- 1 cucchiaino di garam masala (v. Consigli)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dahl di lenticchie con spinaci
35min
Curry panang
45min
Curry di zucca
1h
Curry di verdure
1h
Curry di verdure con riso al lemon grass
1h 15min
Chutney di mango
1h
Moussaka di lenticchie
1h 30min
Peperoni con tofu e fagioli
1h
Korma di verdure con anacardi
55min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Dal di lenticchie (2 Porzioni)
35min
Gamberi al curry
35min