Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'oignons, coupés en deux
- 50 g de beurre
- 300 g de betteraves crues, épluchées et coupées en dés (2 cm)
- 500 g d'eau
-
1
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
nebo 2 c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte - ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
- 1 pincée de sucre
- 1 pincée de cumin, moulu
- 150 g de crème
-
4
c. à café de raifort frais
nebo 4 c. à café de crème de raifort, en bocal
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1091 kJ / 261 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35min
Soupe céleri-pomme
30min
Soupe de blettes au gingembre
40min
Velouté orange-courge
35min
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45 min
Salade de chou rouge, carottes et feta
15min
Crème de bettes
35min
Soupe de navets
30min
Soupe de carottes façon moro
1u. 45min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50min
Soupe de carottes à la menthe
35min
Velouté de tomates et de courges
25min