
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Profiteroles
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 150 g di acqua
- 90 g di burro a pezzi
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di zucchero
- 130 g di farina tipo 00
- 3 uova
Farcitura
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 190 g di peperone (rosso, giallo o verde) a pezzi
- 90 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
- 90 g di olive nere denocciolate
- 5 - 6 filetti di acciuga sott'olio
- 1 - 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino colmo di origano secco
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- ½ cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 89 kcal / 371 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Funghi portobello con chimichurri all'avocado
45min
Falafel farciti di uova con salsa allo yogurt
50min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2hod. 40min
Mini cheesecake salate al basilico
3hod. 30min
Bicchierini capresi
30min
Cannelloni di fave
50min
Cestino di brisèe con taccole e sgombri
1hod. 30min
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9hod. 30min
Pastiera cioccolato e Rum con coulis di fragole
3hod. 30min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12hod.
Crema tartufo
12hod. 20min
Paris Brest
3hod. 30min