Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Profiteroles
- 60 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 150 g di acqua
- 90 g di burro, a pezzi
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di zucchero
- 130 g di farina tipo 00
- 3 uova
Farcitura
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 190 g di peperone (rosso, giallo o verde) a pezzi
- 90 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 90 g di olive nere denocciolate
- 5 - 6 filetti di acciuga sott'olio
- 1 - 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino colmo di origano secco
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- ½ cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 371 kJ / 89 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotolo di patate con salmone affumicato
1h 10min
Bignè al salmone
1h 50min
Girelle allo zafferano con pesce spada
8h
Shortbread salati
1 godz.
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1h 30min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2h 40min
Croissant con tonno affumicato
6h
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Panettone integrale con mirtilli
13 Std. 10 Min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 godz. 20 min
Baci di dama salati al formaggio
1 godz.
Torta di rose salata
4 godz. 15 min