Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Profiteroles
- 60 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 150 g di acqua
- 90 g di burro, a pezzi
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di zucchero
- 130 g di farina tipo 00
- 3 uova
Farcitura
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 190 g di peperone (rosso, giallo o verde) a pezzi
- 90 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 90 g di olive nere denocciolate
- 5 - 6 filetti di acciuga sott'olio
- 1 - 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino colmo di origano secco
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- ½ cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 371 kJ / 89 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotolo di pollo e speck con salsa al cipollotto
1 godz. 30 min
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
50min
Rollè di radicchio
50min
Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort
40 min
Torta alla birra stout
3 Std. 40 Min
Dolcetti di pistacchi di Bronte
50min
Semifreddo al caramello salato
11 Std.
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3h 30min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10h 20min
Crema al pistacchio
20min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 Std.
Profiterole bianco
3h 15min