Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le saumon
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de sel
- 2 brins d'aneth frais
- 1 c. à soupe bombée de baies roses
- 400 g de filet de saumon frais, paré et désarêté
La pâte
- 2 pincées de sel
- 2 blancs d'œufs
- 50 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche (8-10 g env.)
- 210 g de farine de sarrasin
- 220 g de lait
- 2 œufs
- 150 g de grains de maïs en conserve, égouttés
- 50 g d'huile neutre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1424 kJ / 340 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45 Min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 Std.
Mille-galettes de blé noir
35min
Tarte sarrasin, fromage frais et saumon fumé
40min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1h 10min
Tartare de daurade et blinis
1 Std. 35 Min
Pâte à galette
1h 15min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2 godz. 15 min
Blinis sans gluten
2 Std.
Galette de blé noir au beurre de sardine
45 Min
Blinis au citron et à l'aneth
1 Std. 35 Min