
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le saumon
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de sel
- 2 brins d'aneth frais
- 1 c. à soupe bombée de baies roses
- 400 g de filet de saumon frais, paré et désarêté
La pâte
- 2 pincées de sel
- 2 blancs d'œufs
- 50 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche (8-10 g env.)
- 210 g de farine de sarrasin
- 220 g de lait
- 2 œufs
- 150 g de grains de maïs en conserve égouttés
- 50 g d'huile neutre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 340 kcal / 1424 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé au fromage sans gluten
35min
Galettes de pommes de terre au sarrasin
1hod.
Risotto de sarrasin aux champignons
1hod. 15min
Rillettes de sardines à l'orange
2hod. 15min
Pâte à galette
1hod. 15min
Crumble de légumes, pistaches et noisettes
1hod.
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1hod. 10min
Crackers au sarrasin et romarin
1hod. 30min
Blinis sans gluten
2hod.
Galette de blé noir au beurre de sardine
45min
Mille-galettes de blé noir
35min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48hod.