Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le saumon
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de sel
- 2 brins d'aneth frais
- 1 c. à soupe bombée de baies roses
- 400 g de filet de saumon frais, paré et désarêté
La pâte
- 2 pincées de sel
- 2 blancs d'œufs
- 50 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche (8-10 g env.)
- 210 g de farine de sarrasin
- 220 g de lait
- 2 œufs
- 150 g de grains de maïs en conserve, égouttés
- 50 g d'huile neutre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1424 kJ / 340 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45min
Tarte aux champignons et à la mimolette
1h 50 min.
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45min
Galettes aux champignons et crème de soja
1h 30min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Crumble salé poireaux, pruneaux et noisettes
45min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45min
Galettes de pommes de terre au sarrasin
1h
Blinis de pomme de terre au saumon fumé
35min
Blinis et tapenade au maquereau
50min
Blinis au citron et à l'aneth
1h 35min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2h