Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le saumon
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de sel
- 2 brins d'aneth frais
- 1 c. à soupe bombée de baies roses
- 400 g de filet de saumon frais, paré et désarêté
La pâte
- 2 pincées de sel
- 2 blancs d'œufs
- 50 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche (8-10 g env.)
- 210 g de farine de sarrasin
- 220 g de lait
- 2 œufs
- 150 g de grains de maïs en conserve, égouttés
- 50 g d'huile neutre
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1424 kJ / 340 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bouillon de crevettes aux algues
45min
Tarte salée aux petits-suisses et légumes verts
1h 20 min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30min
Rillettes de sardines à l'orange
2 godz. 15 min
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30min
Blinis d'asperges, dip de jambon
30min
Glace au sarrasin
12hod.
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Pâtes fraîches jaunes
1h
Tarama maison, toasts de concombre
3sa 25 dk
Glace vanille aux myrtilles
12j 30 menit
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2 Std.