Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g de beurre doux, pour le moule
- 100 g de pruneaux dénoyautés
- 100 g d'abricots secs dénoyautés
- 3 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 130 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 c. à café d'épices à pain d'épices
- 160 g d'amandes émondées
- 200 g cerneaux de noix
- 200 g de raisins secs
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1463 kJ / 348 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Pain d'épices
1 Std. 15 Min
Julekake (brioche norvégienne)
2 Std. 50 Min
Stollen
3h 45min
Pain d'épices de Noël (Pologne)
1h 25min
Cake orange-pavot
1 Std. 15 Min
Pain aux châtaignes
3h 45min
Cake mi-figue mi-raisin
55min
Pain d'épices
3h
Cookies à l'orange confite
35min
Truffes au thé de Noël
3h 25min
Fridge cake de Noël
3 godz. 15 min
Pain d'épices aux fruits secs
1 Std. 15 Min