Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 170 g de filets d'anchois à l'huile, préalablement égouttés
- 15 g de jus de citron
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 733.5 kJ / 177.2 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Délice de foies au riesling
2h 50min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2h 15min
Crème de sardine au whisky
5min
Sauce aux câpres
30min
Sauce gribiche
15 Min