
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de chou pommé (frisé ou lisse) coupé en morceaux de 4-5 cm
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 3 gousses d'ail pelées et dégermées
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée pelées et coupées en dés
- 150 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 4 tranches de poitrine de porc en tranches salée et séchée, type ventrèche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 348 kcal / 1455 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Travers de porc à la moutarde
1hod. 20min
Noisettes d'agneau à l'anglaise
2hod. 20min
Garbure du Béarn
1hod. 10min
Glace amarena
3hod. 15min
Pollo estilo Guanajuato (Poulet aux raisins secs, orange et citron)
50min
Taboulé de pois chiches
12hod. 15min
Focaccia à la crescenza
1hod. 45min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13hod. 10min
Estouffat toulousain
2hod.
Axoa d'agneau
55min
Œufs gratinés à la hongroise
1hod. 30min
Petits pois à la française
45min