Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
-
150
g de crevettes crues, décortiquées, les têtes seulement
nebo 150 g de crevettes cuites, décortiquées, les têtes seulement -
150
g de langoustines crues, décortiquées, les têtes seulement
nebo 150 g de langoustines cuites, décortiquées, les têtes seulement - 1 bouquet garni
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 700 g
- Kalorie
- 1508 kJ / 366 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1210 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saumon gravlax
60h 30min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Poisson en croûte de sel à la méditerranéenne et fenouil caramélisé
Žádné hodnocení
Fumet de poisson
45 min
Bar et fenouils caramélisés
1h 15min
Moules à l'escabèche
24 Std.
Maquereaux au vin blanc
3h 30 min
Fumet de poisson
2 Std. 10 Min
Bisque de homard au paprika
1h 20 min
Sauce américaine
55 min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15min
Sauce gribiche
15min