Fabada asturiana (ragoût espagnol de haricots blancs)

5.0 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 15hod. 30min.
4 portions

Suroviny

  • 300 g de haricots blancs demi-secs de type haricots faba des Asturies
  • 100 g de jambon lacón, en un seul morceau
  • 100 g de chorizo en un seul morceau
  • 100 g de boudin noir en un seul morceau
  • 100 g de lard fumé en un seul morceau
  • 1400 g d'eau et un peu pour faire tremper les haricots

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 943.3 mg
Protein 17.7 g
Kalorie 1471 kJ / 351 kcal
Tuk 26.9 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 9.6 g
Sacharidy 9.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...