Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 - 500 g d'arêtes de poisson
- 1000 g d'eau
- ½ citron jaune
- 1 carotte, coupée en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 clous de girofle
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 150.6 kJ / 35.6 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 0.6 g
- Tuk
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 105.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sardines grillées à la gremolata
35min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2j 30 menit
Fumet de poisson
45min
Poires au vin rouge
5 godz.
Beurre aux algues
2 Std. 20 Min
Bisque de homard au paprika
1 Std. 20 Min
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Žádné hodnocení
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Saumon gravlax à la betterave
24h
Mijoté d'encornet aux cornilles
5 godz. 15 min
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min
Bisque de crevettes
30min