Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de lombarda (limpia y sin troncos) en trozos
- 2 dientes de ajo grandes en láminas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de pasas sin semillas (remojadas en agua 10 minutos)
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 2 cucharadas de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 319 kJ / 76 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 Min
Repollo salteado
25 Min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Ensalada de lombarda, manzana y zanahorias con pasas
5 Min
Acelgas con tomate
30min
Salteado de repollo y calabaza
15 Min
Tartaletas rellenas de lombarda con manzana y piñones
50min
Ensalada nórdica de repollo y manzana con salmón ahumado
10 Min
Ensalada de lombarda y pera
10 Min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 Min
Crema de lombarda y manzana con salmón al vapor
40min