Kompatibilní verze
Calabaza en ajillo con salchichas y huevo poché para dos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para pincelar)
- 2 dientes de ajo
- 400 g de salchichas frescas (200 en trozos y 200 enteras)
- ½ cucharadita de pimentón
- 500 - 600 g de pulpa de calabaza (sin pepitas) cortada en dados de 2x2 cm
- 15 g de vinagre
- 1 cucharadita de orégano seco
- 4 pellizcos de sal
- 2 huevos
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2350 kJ / 562 kcal
- Protein
- 21.21 g
- Sacharidy
- 22.41 g
- Tuk
- 42.86 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías verdes a la carbonara
40min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25min
Repollo salteado
25min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 min
Pisto de berenjenas con arroz y salsa de yogur
40min
Judías verdes con champiñones y beicon
30 min
Espinacas con patatas
30 min
Tortilla de coliflor
40min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Salteado de escarola con puerros
20min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 min
Salteado de champiñones y calabacín con jamón
20min