Kompatibilní verze
Calabaza en ajillo con salchichas y huevo poché para dos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para pincelar)
- 2 dientes de ajo
- 400 g de salchichas frescas (200 en trozos y 200 enteras)
- ½ cucharadita de pimentón
- 500 - 600 g de pulpa de calabaza (sin pepitas) cortada en dados de 2x2 cm
- 15 g de vinagre
- 1 cucharadita de orégano seco
- 4 pellizcos de sal
- 2 huevos
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2350 kJ / 562 kcal
- Protein
- 21.21 g
- Sacharidy
- 22.41 g
- Tuk
- 42.86 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 min
Pimientos verdes con chorizo para dos
30 min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Judías verdes con champiñones y beicon
30 min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 min
Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)
1h 10min
Acelgas en adobillo
40 min
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30 min
Berenjenas al ajillo
50min
Espinacas con patatas
30 min
Judías verdes a la carbonara
40 min