Zařízení & příslušenství
牡蠣炊飯
Příprava 10min.
Celkový 50min.
2 人份
Suroviny
-
嫩薑15 克
-
蚵仔 (牡蠣)300 克
-
蠔油20 克
-
味醂5 克
-
清酒15 克
-
水650 克
-
乾香菇 泡軟切片10 克
-
短梗米 洗淨、瀝乾200 克
-
蒜苗 切絲20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
813.8 mg
Protein
23.3 g
Kalorie
2016.4 kJ /
482.4 kcal
Tuk
3.2 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
82.4 g
Sacharidy
94.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美味 • 炊飯
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan