牡蠣炊飯

牡蠣炊飯

4.7 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 50min.
2 人份

Suroviny

  • 嫩薑
    15 克
  • 蚵仔 (牡蠣)
    300 克
  • 蠔油
    20 克
  • 味醂
    5 克
  • 清酒
    15 克
  • 650 克
  • 乾香菇 泡軟切片
    10 克
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 蒜苗 切絲
    20 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 813.8 mg
Protein 23.3 g
Kalorie 2016.4 kJ / 482.4 kcal
Tuk 3.2 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 82.4 g
Sacharidy 94.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...