Zařízení & příslušenství
牛肉肉燥飯
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
乾香菇 泡軟,瀝乾15 克
-
洋蔥 切片(約1公分)50 克
-
蒜頭15 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約1公分)10 克
-
油30 克
-
牛肉絲 切小丁(約1公分)400 克
-
水100 克
-
醬油40 克
-
米酒15 克
-
冰糖25 克
-
五香粉¼ 茶匙
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
紅蔥酥½ - 1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
2242.7 mg
Protein
86.5 g
Kalorie
4244.3 kJ /
1015.3 kcal
Tuk
48 g
Vláknina
9 g
Nasycený tuk
235.2 g
Sacharidy
68.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
2020 超市系列-牛肉
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan