牛肉肉燥飯

牛肉肉燥飯

4.6 34 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 乾香菇 泡軟,瀝乾
    15 克
  • 洋蔥 切片(約1公分)
    50 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切段(約1公分)
    10 克
  • 30 克
  • 牛肉絲 切小丁(約1公分)
    400 克
  • 100 克
  • 醬油
    40 克
  • 米酒
    15 克
  • 冰糖
    25 克
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ¼ 茶匙
  • 紅蔥酥
    ½ - 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 2242.7 mg
Protein 86.5 g
Kalorie 4244.3 kJ / 1015.3 kcal
Tuk 48 g
Vláknina 9 g
Nasycený tuk 235.2 g
Sacharidy 68.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...