
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 隻 去骨去皮雞腿肉 ,切片
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 大匙 米酒
- 1 大匙 醬油
- ½ 大匙 太白粉
- 2 根 廣式臘腸 ,洗淨,切片
- 500 克 水
- 1 根 蔥 切絲
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 126 kcal / 527 kJ
- Protein
- 7.918 g
- Tuk
- 7.791 g
- Sacharidy
- 4.58 g
- Vláknina
- 0.196 g