臘味蒸雞

臘味蒸雞

4.9 8 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 去骨去皮雞腿肉 切片
    1 隻
  • ¼ 茶匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 太白粉
    ½ 大匙
  • 廣式臘腸 洗淨,切片
    2 根
  • 500 克
  • 切絲
    1 根

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 7.918 g
Kalorie 527 kJ / 126 kcal
Tuk 7.791 g
Vláknina 0.196 g
Sacharidy 4.58 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...