Zařízení & příslušenství
臘味蒸雞
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
去骨去皮雞腿肉 切片1 隻
-
鹽¼ 茶匙
-
米酒1 大匙
-
醬油1 大匙
-
太白粉½ 大匙
-
廣式臘腸 洗淨,切片2 根
-
水500 克
-
蔥 切絲1 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.918 g
Kalorie
527 kJ /
126 kcal
Tuk
7.791 g
Vláknina
0.196 g
Sacharidy
4.58 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
小館風情
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan