泡菜豬肉豆腐鍋

泡菜豬肉豆腐鍋

4.7 10 rating
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 韓式泡菜 泡菜和湯汁分開
    180 克
  • 洋蔥 (約半顆),切絲
    100 克
  • 白芝麻油
    1 大匙
  • 韓國辣椒醬
    1 大匙
  • 辣椒粉 (volitelně)
    ½ 茶匙
  • 蒜頭 (volitelně) 預先磨成泥
    ½ 茶匙
  • 韓式泡菜 泡菜和湯汁分開
    200 克
  • 800 克
  • 五花肉片
    300 克
  • 金針菇 去根部,洗淨
    1 包
  • 新鮮青辣椒 (volitelně) 斜切薄片
    1 根
  • 板豆腐 切塊
    350 克
  • 切段
    3 根.
  • 依個人口味調整
    1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 20.769 g
Kalorie 1913 kJ / 457 kcal
Tuk 34.933 g
Vláknina 2.98 g
Sacharidy 14.699 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...