Zařízení & příslušenství
泡菜豬肉豆腐鍋
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
韓式泡菜 泡菜和湯汁分開180 克
-
洋蔥 (約半顆),切絲100 克
-
白芝麻油1 大匙
-
韓國辣椒醬1 大匙
-
辣椒粉 (volitelně)½ 茶匙
-
蒜頭 (volitelně) 預先磨成泥½ 茶匙
-
韓式泡菜 泡菜和湯汁分開200 克
-
水800 克
-
五花肉片300 克
-
金針菇 去根部,洗淨1 包
-
新鮮青辣椒 (volitelně) 斜切薄片1 根
-
板豆腐 切塊350 克
-
蔥 切段3 根.
-
鹽 依個人口味調整1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20.769 g
Kalorie
1913 kJ /
457 kcal
Tuk
34.933 g
Vláknina
2.98 g
Sacharidy
14.699 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
火鍋TIY
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
韓式家常料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan