Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de agua
- 30 g de vinagre de jerez
- 1000 g de riñones de ternera limpios y cortados por la mitad
- 1 - 2 cucharadas de sal gorda
- 100 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla en cuartos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 200 g de vino de Jerez seco
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 hojas de laurel secas (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2093 kJ / 501 kcal
- Protein
- 42.57 g
- Sacharidy
- 9.15 g
- Tuk
- 32.48 g
- Vláknina
- 2.28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Dulce de membrillo casero
7h
Riñones de ternera a la mostaza antigua
2h
Paté de higaditos de pollo
4 Std. 15 Min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min
Caldereta de cordero
40min
Mero en amarillo
45min
Callos a la asturiana
1h 20min
Arroz con higaditos de pollo
1h 20min
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1 Std. 10 Min