
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de agua
- 30 g de vinagre de jerez
- 1000 g de riñones de ternera limpios y cortados por la mitad
- 1 - 2 cucharadas de sal gorda
- 100 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla en cuartos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 200 g de vino de Jerez seco
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 hojas de laurel secas (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 501 kcal / 2093 kJ
- Protein
- 42.57 g
- Tuk
- 32.48 g
- Sacharidy
- 9.15 g
- Vláknina
- 2.28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carrilleras de cerdo al vino tinto al vacío
8hod. 45min
Codornices con puré de zanahoria a la vainilla (Al vacío)
2hod.
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13hod. 30min
Riñones de ternera a la mostaza antigua
2hod.
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min
Conejo en escabeche
48hod. 50min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18hod. 30min
Rabo de ternera a la Maestranza
6hod.
Carrilleras de ternera estofadas
9hod.
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1hod. 10min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1hod. 10min