Riñones al jerez

Riñones al jerez

4.6 23 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 raciones

Suroviny

  • 300 g de agua
  • 30 g de vinagre de jerez
  • 1000 g de riñones de ternera limpios y cortados por la mitad
  • 1 - 2 cucharadas de sal gorda
  • 100 g de aceite de oliva
  • 500 g de cebolla en cuartos
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 200 g de vino de Jerez seco
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 2 hojas de laurel secas (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 42.57 g
Kalorie 2093 kJ / 501 kcal
Tuk 32.48 g
Vláknina 2.28 g
Sacharidy 9.15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...