
Zařízení & příslušenství
Pestiños borrachuelos
Příprava 25min
Celkový 50min
30 unidades
Suroviny
Masa
-
de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)250 g
-
de licor de anís50 g
-
de manteca de cerdo50 g
-
de agua50 g
-
de sal½ cucharadita
-
de aceite para freír300 - 400 g
Almíbar de miel y moscatel
-
de miel200 g
-
de vino dulce (moscatel)100 g
Nutriční hodnoty na 1 unidad
Kalorie
94 kcal /
391 kJ
Protein
0.9 g
Tuk
5.1 g
Sacharidy
11.1 g
Vláknina
0.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Repostería
80 recept
Španělsko
Španělsko

Todos los Santos
7 recept
Španělsko
Španělsko