
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 310 g de harina de fuerza
- 310 g de harina de repostería
- 100 g de avellanas tostadas
- 240 g de azúcar glas
- 250 g de manteca de cerdo ibérico
- ½ cucharadita de canela molida
- 250 g de vino dulce
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 149 kcal / 624 kJ
- Protein
- 1.87 g
- Tuk
- 7.93 g
- Sacharidy
- 17.36 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roscos chiclaneros
1hod.
Mantecados de almendra
30min
Cortadillos de cidra
1hod.
Hojaldrinas de naranja
2hod.
Marquesas
30min
Mantecados empolvados
2hod.
Mantecados
2hod.
Flores de carnaval
40min
Pestiños borrachuelos
50min
Roscas de limón y anís de Ribeira
2hod. 30min
Perrunillas
30min
Pestiños andaluces
1hod.