Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 310 g de harina de fuerza
- 310 g de harina de repostería
- 100 g de avellanas tostadas
- 240 g de azúcar glas
- 250 g de manteca de cerdo ibérico
- ½ cucharadita de canela molida
- 250 g de vino dulce
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 624 kJ / 149 kcal
- Protein
- 1.87 g
- Sacharidy
- 17.36 g
- Tuk
- 7.93 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bollos de manteca (Andalucía)
1 Std. 10 Min
Pan de higos
72h 5 min
Cortadillos de cidra
1h
Pestiños borrachuelos
50min
Mantecados de almendra
30min
Mantecados empolvados
2h
Hojaldrinas de naranja
2h
Roscos chiclaneros
1h
Pastissets de Tortosa (Cataluña)
2h
Bizcocho al vapor con almíbar de limón
1h 45min
Perrunillas
30min
Pestiños andaluces
1h