Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de leche
- 4 huevos (1 batido para pintar la masa)
- 2 yemas de huevo
- 70 g de azúcar
- 10 g de azúcar vainillado
- 40 g de harina de repostería
- 1 lámina de masa de hojaldre (aprox. 40x25 cm)
- 2 cucharaditas de mantequilla para untar los canutillos
- 2 cucharadas de coco rallado
- 2 cucharadas de granillo de almendra cruda
- 2 cucharadas de fideos de chocolate
- 1 cucharada de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 673 kJ / 161 kcal
- Protein
- 4.42 g
- Sacharidy
- 13.83 g
- Tuk
- 9.77 g
- Vláknina
- 0.63 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Raquetas de crema (Castilla y León)
3 Std. 15 Min
Panecillos de San Ignacio
25u.
Pasteles de chocolate y vainilla
11 godz.
Carbayones
1h 25 min
Cremadillos
3 godz. 50 min
Carolinas
50 min
Mantecados empolvados
2h
Rebojos zamoranos
50 min
Cañas de nata
30 min
Petisús (éclairs)
1u. 50min
Tejas de almendra
12 Std. 50 Min
Brazo de gitano
3 Std.