Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignons nouveaux, coupés en deux
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g d'eau
-
600
g de petits pois frais, écossés
nebo 600 g de petits pois surgelés, écossés - 4 filets de saumon frais (env. 120 g chacun)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de moutarde forte
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 19.5 g
- Vláknina
- 12.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pavés de saumon, riz coriandre et citron
30 min
Poisson vapeur, poêlée de chanterelles et carottes au beurre persillé
40min
Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth
45min
Papillotes de saumon, courgettes et riz
40min
Dos de cabillaud aux vapeurs de menthe et citronnelle (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 7)
2h
Bar vapeur, sauce à la mangue et légumes d’hiver
55min
Filets de colin, carottes, beurre aux fanes
30 min
Dos d'églefin et purée de petits pois
35min
Menu light - Cabillaud vapeur, spaghetti à l'encre de seiche
2h
Dos de cabillaud et riz épinard-cresson
40min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30 min