Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di latte intero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 333.7 kJ / 79.8 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 50.3 mg
Alternativní recepty
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10 Std. 15 Min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Yogurt alla stracciatella
14h 20min
Ricotta (TM6)
16h 30min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10 Std. 30 Min
Yogurt
12 Std.
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10 Std. 30 Min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Yogurt con latte condensato
12h 10min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12h 10min