Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di latte intero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 333.7 kJ / 79.8 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 50.3 mg
Alternativní recepty
Yogurt alla vaniglia
12h 20min
Yogurt alla stracciatella
14h 20 min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Yogurt al latte di cocco
15 Std.
Yogurt con latte condensato
12h 10min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10h 30 min
Yogurt
12 godz.
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10h 30 min
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12h 10min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min