Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di latte intero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 333.7 kJ / 79.8 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 50.3 mg
Alternativní recepty
Patate Sottovuoto
2h
Barbabietole sottovuoto
3u. 30min
Yogurt
12h
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10h 30min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19 Std.
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10h 30min
Yogurt
12h
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12u. 15min
Yogurt con latte condensato
12 Std. 10 Min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 Std. 10 Min