Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vitello
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di carne di vitello, senza nervi, in un unico pezzo (magatello)
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 - 3 bacche di ginepro
Salsa tonnata
- 200 g di olio di arachidi
- 80 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 5 - 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- ½ cucchiaio di aceto bianco
- 2 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1899 kJ / 453.8 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 38.4 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 181.2 mg
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 godz. 30 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2u.
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1u. 45min
Tacchino tonnato sottovuoto
2sa 40 dk
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min
Roastbeef Sottovuoto
5 godz. 30 min